Navalles a la Plancha amb All i Julivert

Recepta de Navalles a la Planxa amb All i Julivert

 

El marisc a la planxa és d’allò més fàcil de preparar i el millor de tot és que d’aquesta manera conserva el seu autèntic sabor. Us deixo aquesta recepta que és un plat molt apropiat per als entrants del sopar de Nadal, les navalles és un marisc, són mol·luscs bivalves que habiten en els fons marins enterrades a la sorra, podem trobar-les en els mercats sobretot a l’hivern i resulten exquisides com aperitiu a qualsevol ocasió.
 

Ingredients Marisc per fer la recepta de Navalles a la Planxa amb All i Julivert:

 

Navalles
Oli d’oliva del terreno
Alls
Julivert
Sal grossa
Sal Maldon
 

Mode de Preparar el marisc, les Navalles a la Planxa amb Salsa d’All i Julivert

 

Ficar el marisc, les navalles amb aigua i sal en un recipient alt, ficar-les en vertical

Canviar l’aigua diverses vegades fins que hagin deixat anar la sorra

Treure-les i posar-les a escórrer

En el got de la batedora tirar els alls pelats, el julivert, una mica de sal i oli d’oliva i batre molt bé tot fins aconseguir una salsa, reservar-la

En una planxa o paella a foc fort, posar sal grossa i sobre unes gotes d’oli d’oliva

Posar a sobre les navalles amb la carn cap avall tocant la planxa calenta, fer-les volta i volta perquè no s’endureixin i quedin chiclosas

Posar-les en una font i repartir per sobre la salsa abans preparada

Afegir una mica de sal Maldon que els dóna un toc especial
 

Espero que us hagi agradat, bon profit i marisc fresc

 

El marisc te gust a marisc, cuan el marisc es fresc