Mabra

500,00

Categories: , Etiqueta:

Descripció

La Mabra o peix herrera (Lithognathus mormyrus), o simplement herrera és una espècie de peix actinopterigi de l’ordre dels perciformes que pertany a la família dels espàrids. Es distribueix des del Cantàbric al Mar Negre i mar d’Azov fins Sud-àfrica. També es distribueix a l’Índic i el Mar Roig.

Té 50 cm. de longitud i presenta un cos ovalat, alt i comprimit. La seva boca es troba a la part inferior del seu cap, i el seu musell allargat.

Es localitza en fons sorrencs o lleugerament fangosos a menys de 50 m .; sol entrar en els estuaris. La seva alimentació es basa en mol·luscs, crustacis, cucs, etc. Es reprodueix a la primavera i estiu.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Mabra”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *